середу, 9 травня 2012 р.

He's Just Not That Into You

Давно не дивилась щось таке позитивне та повчальне... Фільм про те, як виражається нелюбов, точніш як виражаються ілюзії... як часто ми шукаєм  прихований зміст у тих, чи інших словах, вчинках чи не вчинках... як часто ми шукаємо людям виправдання чому вони не написали, чому не подзвонили і куди зникли раптом із нашого життя, іноді  й починаємо шукати причини в собі, чи не зробили ми щось не так... Допоки ви цікаві та потрібні комусь - з вашого життя не зникнуть так просто! І знайдуть тисячі причин для зустрічей! Потрібність - її просто відчувають... І слова підтверджують вчинками!!! не в теорії - на практиці =)
Фільм сподобався дуже! Шість цікавих історій, що показують психологію відносин. Навіть книгу думаю почитати "Обещать- не значит жениться, или Вы просто ему не нравитесь" =)
 
деякі цитати: 
Если парень хочет быть с девушкой, он добьется ее, несмотря ни на что.
Если парень не звонит — он не хочет звонить, если мужчине нравится женщина, он сделает все, чтобы быть с ней; а если он не делает попыток — ты просто ему не нужна.

Если мужчина захочет с тобой встретиться, поверь, он встретится!
Если парень ведет себя так, будто ему на тебя наплевать, значит… ЕМУ НА ТЕБЯ НАПЛЕВАТЬ! ИСКЛЮЧЕНИЙ НЕ БИВАЕТ!
Раньше мне нужно было пойти в салон красоты, а теперь достаточно обновить аватар.

4 коментарі:

  1. повчально написано, є речі, які читаєш і розумієш з півслова - близькі, а це ознака правильності вираження думок....за зміст слів, виправдання, ілюзії....дякую, за впорядкування думок)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. не думала, що комусь допоможу цим ))
      записала, щоб не забути))
      можу ще багато розповісти))

      Видалити
    2. о, це круто, розповіси ще!!!, а то у мене є думки стосовно такого, але там такий хаос твориться, їх не впорядкувати((

      Видалити
  2. Написано СИЛЬНО!!!!!!не думала,що настільки круто:)=Р тепер залишилось,тільки,переглянути фільм і визначитись в собі:))

    ВідповістиВидалити